Sådan bruges siden.

Der er opbygget et kartotek over fuglene, grupperet nogenlunde som bogen "Europas fugle",  se mere om dette ved at klikke på Fugle i hovedmenuen og vælge INDEX knappen.

For hver "arts gruppe" er der små ikoner i venstre side af skærmen, vælges et af disse, vises der i højre side af skærmen de fotos som er valgt for denne art.

Nye fotos kan lettest ses ved at kigge under kalender fra hovedmenuen, og vælge den nyeste måned, alt efter hvornår du sidst har været på siden.

Kalenderen er tænkt som en notesbog inkl. fotos af hvad der er set, klikkes på selve fotoet springes der til siden for denne art, og evt. flere fotos vil kunne ses i det aktuelle vindue.
For at komme tilbage, vælg tilbage i menuen foroven eller tryk på backspace tasten, (lige ovenover Enter-tasten).
 

Lidt historie om siden.

Siden er startet Januar 2004 med indsamling af data og valg af design,
1. Juli blev den on-line på internettet.

Jeg selv har set på fugle og taget s/h billeder som ung, men fik familie og det gled lidt i baggrunden, men min søn havde en uge i praktik på Fanø ved en naturvejleder, det vakte hans interesse for fugle, så nu nyder vi det sammen.

Købte i Februar 2004 et Leica APO Televid 77,  og via internettets auktion Ebay et Nikon Coolpix 990, og så kunne kombinationen - se fugle og fotografering tages op igen.

Nyeste køb er Nikon D70 incl. 300 mm, har desuden købt et Sigma 5-6,5 170-500mm APO linse.

Under hvert foto står der hvilket kamera der er brugt, det kan være 3 forskellige:

Olympus Camedia 730Z
990 + Leica
D70 + 500mm, enkelte steder 300 mm

Nogle vil sikkert undre sig  ? Hvorfor tage så mange billeder og lægge dem på internettet.

Vi nyder at tage billeder af naturen, tage disse med hjem og få fornøjelsen mange gange ved at se dem igen, at tage et godt billedet, vente på at eks. fuglen sidder det rigtige sted, er som for en lystfisker, at fange en god fisk, (vi er begge selv lystfiskere).

Nyder desuden at se hvad andre har taget af billeder. 

Der er langt flest billeder af fugle, da disse har hoved interessen, men andet som ses på ture kommer også "med hjem".

Nedenfor er vist to billeder, først et af min søn, derefter jeg selv, det er jo altid rart at vide hvordan "aben" ser ud.

Vi er bosiddende i Esbjerg og er medlem af DOF.

Til slut - i er meget velkommen til at komme med kommentarer til siden, vi vil meget gerne lære, og denne side bliver nok aldrig færdig, da den er under stadig forandring.

Med venlig hilsen
Jonas og Carsten

Jonas Gadgaard
Født: 1987

Interesser: Naturen, fugle, lystfiskeri.

 
Carsten Gadgaard
Født: 1957

Interesser: Naturen, fugle, lystfiskeri.